Followers

Monday, March 29, 2010

Selamat Bersara.....Hari ini (29 Mac 2010), 3 orang guru SK Demit 2 dengan rasminya menamatkan tugas masing-masing sebagai seorang pendidik. Mereka ialah Pn Hjh Wan Rasiha bt Wan Teh, Mr Leh Wee Eng dan isterinya Mdm Lee Siew Chu. Semalam, suatu majlis jamuan makan tengahari telah diadakan di Hotel New Pacific dan dihadiri oleh semua guru dan kakitangan SK Demit 2.
Kesemua mereka merupakan guru tahun 6 dari subjek Sains dan Bahasa Inggeris. Dan sudah tentu, tanpa keraguan... mereka sememangnya terdiri dari guru-guru yang amat dedikasi dan berjuang untuk kecemerlangan murid-murid SK Demit 2.

Upacara Sambutan Persaraan yang meriah telahpun berlangsung pada hari terakhir mereka di SKD2 dengan perarakan bunga manggar dan tayangan klip video tentang penglibatan mereka semasa menjadi pendidik. Sesungguhnya, Jasa kalian akan tetap kami kenang selamanya.

Makan tengahari di New Pacific Hotel


Mr & Mrs Leh dan Pn Hjh Rasiha diarak dengan menggunakan bunga manggar ke Laman Bestari.

Mr Leh Wee Eng memberikan pesanan dan ucapan terakhir sebagai seorang pendidik kepada murid-murid SK Demit 2
Pn Hjh Wan Rasiha menerima hadiah dari murid-murid SK Demit 2

2 comments:

  1. You know what? I'm good in English because of him. Thank You sir.

    ReplyDelete
  2. i`m also proud of you sir.. thank you very muc Bcoz u helped me alot in improving my english.. wherever you`re, i pray to God, to blessed u always... hak3

    ReplyDelete